Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

perjantai 26. elokuuta 2016

Tollerimejässä Virroilla VOI1,47 pistettä

Eihän se ole kesä eikä mikään mihin ei kuulu Tolleri-MEJÄ! Hyvissä ajoin laitoin ilmon menemään ja samalla oli sovittu myös että ohjaisin Pavun (Jadored's Mr Bean). Sitten vaan toivottiin, että mahduttaisiin kokeeseen.

Mahduimme kokeeseen ja perjantaina 12.8 starttasimme Virroille hyvissä ajoin (ihanaa kun loma osui nyt elokuulle). Papu ja Raita sulassa sovussa kyydissä. Raita on yleensä nähnyt syytä pitää Pavun tiukassa kurissa ja nuhteessa, mutta nyt herra käyttäytyi Raidan mielestä ilmeisen mallikkaasti kun mistään ei ollut tarvetta huomauttaa ;)

Majoituimme tuttuun tapaan Virroilla koepaikalla Marttisessa. Samassa mökissä majoittui Hannis perheineen ja Tyyne-tollerin kera, Tutta Pavun veljen Konstan kanssa, sekä yksi tuomareista. Koirat tulivat laumassa loistavasti toimeen.

Jälkientekopäivä oli kovin sateinen. Teimme Päivin kanssa parina yhden jäljen ja meidän urakka oli nopeasti valmis. Onneksi kämpässä oli kuivauskaappi niin sai kenkiä myöten lähes koko vaatekerroksen kuivumaan. Ilta sujui koiria lenkitellen, tollereista höpötellen ja saunoen. Raita tykkäsi kovin pienestä Pauli-pojasta, ja ihastui Paulin unileluun niin paljon että kävi pari kertaa sen varastamassa ;)

Koeaamu valkeni aurinkoisena. Papu sai arvonnassa tuomariryhmän ekan jäljen ja Raita viimeisen. Olin tosi tyytyväinen. Mielestäni Raidalle sopii hyvin vähän myöhäisempi jälki. Pavun kanssa olin mennyt vain yhden harkkajäljen viikkoa aiemmin joten en yhtään tiennyt mitä tuleman pitää. Mutta hyvinhän meillä meni! Papu sai VOI1, 44 pistettä. Onnea Heidi!

Ennen Raidan suoritusta olin siis jo rämpinyt metsässä muutaman kierroksen. Raidan suoritus oli tosi hieno, ainoastaan yhden makauksen huono merkkaus tiputti pisteitä. Muuten Raita meni kuin juna jäljellä. Katkokulman selvitti tosi tarkasti. Sorkalle jäi ja kävi kiitosten jälkeen järsimään sitä :-) Tuloksena VOI1, 47 p. ja voi-lk 4. sija. Nyt on Raita sitten yhtä ykköstä vaille jälkivalio. Katsotaan päästäänkö kokeeseen vielä tänä vuonna! Juoksua ei ole näkynyt vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti