Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

tiistai 8. lokakuuta 2019

UPEA näyttelypäivä Eckerössä 29.9.2019

Kyllä koiraharrastajat ovat hieman yllytyshullua kansaa. Sain nimittäin hieman pähkähullun idean lähteä Eckerön näyttelyyn syyskuun lopulla ja Päivi oli helppo houkutella mukaan reissuun ;)

Mitenkään erityisen kevyt reissu ei tulisi olemaan, sillä saapuisimme su aamuna 4.25 Maarianhaminaan Mariellalla, päivällä olisi näyttely ja saman päivän iltana 23.55 hyppäisimme Silja Symphonyn kyytiin Helsingin suuntaan.

Reissun ensisijaisena tavoitteena oli tavoitella Juksulle sitä viimeistä muotovalion arvoon oikeuttavaa sertiä ja ajattelin ettei sitä nyt yhden koiran kanssa viitsi Ahvenanmaalle lähteä. Ajattelin ilmoittaa mukaan Pajun, se kun on ainoastaan junnuna käynyt kerran virallisessa näyttelyssä ja kehittynyt niistä ajoista aika mukavasti. Tuomarina oli georgialainen George Schogol.

Reissu oli aivan jättipotti! Juksu voitti käyttöluokan SA:lla. Paras uros-luokassa oli vastassa valioluokan Toto, joka veikin sitten pidemmän korren ja voitti, ja Juksu PU2. Koska PU1 on jo valio, sai Juksu Sertin ja valioitui FI MVA:ksi. Vara-Cacibia voidaan anoa Juksulle, sillä PU1 on jo C.I.E.

Paju kilpaili avoimessa luokassa ja kilpakumppanina siinä ruotsalainen (myöskin korkeasukkainen) vasta Ruotsiin valioitunut narttu. Paju yllätti täysin saamalla erinomaisen. Toinen narttu sai eh:n ja Paju sai vielä SA:n. PN-kehässä oli kaksi valionarttua, joista kumpikaan ei saanut ottaa sertiä vastaan, nuorten luokan narttu sekä Paju. Valionartut odotetusti jonon kärkeen ja siinä vaiheessa kävi vähän jännittämään. Ilo oli melkoinen kun Paju osoitettiin kolmanneksi ja se sai siis ensimmäisen sertinsä ❤️❤️

Iltalaivan odottelu ei yhtään haitannut tuollaisen menestyksen jälkeen. Ajelimme Maarianhaminaan, lenkkeilimme koirien kanssa kaupunkiin tutustuen ja söimme hyvät pizzat. Erityisen tyytyväinen täytyy olla nuorukaisten käytökseen laivalla. Hienosti odottelivat siellä kun käytiin syömässä ja herättivät ihastusta laivan käytävillä kulkiessaan. Kyllä kannatti lähteä! Alla vielä pari kuvaa tuoreesta valiosta. Kuvat on ottanut Petri Hiironen / Koirakuvaus.fi ja kuvien kopiointi on ehdottomasti kielletty.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti