Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

lauantai 27. tammikuuta 2018

RTK1 ja näyttelytuloksia

Loppuvuodesta tavoitteena oli saada Raidan kanssa käytyä rally-tokon alokasluokka läpi. Toisin kävi, juoksut hieman sekoittivat aikataulua.

30.12.2017 Hyvinkäällä kävimme moikkaamassa Raidan Lumi-pentua (Musamäen Valkopaju) Raidan ja Pajun kanssa ja samalla kävimme NoDo:n järjestämissä rally-tokokisoissa joista saimme ALO hyv. 85 p.

21.1.2018 Turussa oli kansainvälinen koiranäyttely jossa Musamäkeläisiä edusti junioriluokassa juuri edellispäivänä 10 kk täyttänyt Noomi (Musamäen Punapaju). Noomi nappasi ekasta virallisesta näyttelystään ERI:n ja luokkasijoitus oli 2. Näin oli ensimmäinen virallinen tulos Musamäen kasvateille saatu kirjoihin ja kansiin!

27.1.2018 Matkustin Raidan kanssa Tampereelle asti rally-tokokisoihin, koska emme mahtuneet Vantaan kisoihin. Rata oli oikein kiva ja Raita suoritti sen upeasti, ainoastaan yhden kerran talutin hieman kiristyi ja siitä -1 piste. Kasaan saatiin siis melkein täydelliset pisteet 99 ja koulutustunnus RTK1. Nyt päästään eroon siitä kirotusta hihnasta ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti