Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

maanantai 8. toukokuuta 2017

Pentujen viimeinen viikko synnyinkodissa

Huhheijaa. Eipä ole ehtinyt päivittämään näitä blogisivuja juurikaan viime aikoina.

Vilske on ollut melkoinen! Pennut täyttävät tänään 7 viikkoa ja alkavat olla jo todella aktiivisia. Ohjelmaa saa olla järjestämässä ja ulkoiltu ollaan todella ahkerasti. Myöskin metsäretkiä ollaan tehty ja vierailtu pennuille vieraissa paikoissa. Riistaan olemme myös tutustuneet. Pentuja on sosiaalistettu runsaasti ja tutuiksi onkin tulleet kaikenikäiset ihmiset. Valitettavasti kaikki halukkaat eivät tällä kertaa ehtineet pentuja päästä katsomaan. Etusijalla luonnollisesti oli pennunostajat, sukulaiset ja lähimmät kaverit. Vilinää kotona on siis ollut todella runsaasti..

Pentutarkastuksessa eläinlääkärillä käytiin perjantaina ja kaikki saivat puhtaat paperit. Kaikilta pojilta löytyi kivekset. Pennut saivat sirut niskaansa jo aiemmin.

Pennut lähtevät uusiin koteihinsa tulevan viikonlopun aikana ja Väinö-poika on ilonamme vielä vielä ensi viikon keskiviikkoon asti.

On tosi haikeaa luopua pennuista mutta on todella huojentavaa tietää että heillä on mahtavat kodit tiedossa! Jyty-poika jää meidän lähelle joten häntä tulemme varmasti tapaamaan usein :-)

Seuraavassa postauksessa sitten tarkempaa esittelyä pennuista!1 kommentti: