Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Myös Kääpälästä 11.6.2017 VOI1, tällä kertaa pisteitä 44

Raidan MEJÄ-kausi sai jatkoa heti viikon päästä Tirvan kokeesta. Tällä kertaa ohjaajana toimi Päivi sillä itselläni oli maanantaiaamuna erittäin aikainen herätys ja lähtö kohti lentokenttää ja Italian kesälomareissua. Itse kävin vaan opastamassa ja purkamassa päivän ensimmäisen jäljen ja olin jo hyvissä ajoin kotona. Lauantaina ennen jälkitalkoita pääsimme tapaamaan Jytyäkin. Suloinen poika! :-)

Raidan jäljestys oli sujunut muuten hyvin, mutta makaukset jäivät hieman vaatimattomalle huomiolle ja löytyipä jäljen vierestä (TAAS) biohajoavaa jätettä (eli sitä itseään) jota tietenkin pentujen jäljiltä superahneen Raidan piti tovi maistella. Tulokseksi Pasi Kemppaiselta VOI1, 44 pistettä ja arvostelun loppukaneettina, että kun makaukset saa kuntoon niin maksimipisteet ovat saavutettavissa. Täytyy tunnustaa etten tänä keväänä ole kovin paljon treenannut (ruhtinaallisen yhden pienen pätkä ) joten nyt otamme makaukset työn alle :-)

Paju ja Juksu kasvavat kohisten ja täyttävät huomenna jo 14 viikkoa. Pajun tämän päivän paino tasan 7 kiloa ja Juksun 8,7 kg. Sukupuolileimat noilla pennuilla on tosi selvät. Juksu on selkeästi Pajua rotevampi ja isopäisempi. Kaikki pennut ovat saaneet ekan rokotuksensa ja ovat kuulumisten perusteella oikein reippaita ja vilkkaita koiran alkuja ja osa on jo päässyt tutustumaan niin riistaan kuin verijälkeenkin. Kun muisteleekin minkälainen Raita oli pentuna (vauhtia ja vaarallisia tilanteita niin että olisi voinut luulla sen karanneen sirkuksesta), niin nyt tunnumme pääsevän itse helpommalla kun Raita pitää jämäkkää kuria Pajulle. Toki myös leikkiikin sen kanssa todella paljon.

Pajun kanssa olemme koulutuksellisesti aivan todella alkutekijöissä vielä. Tavoitteena onkin sen kanssa edetä rauhallisesti ja perusasioihin huolella keskittyen. :-)

Yritän tässä loman aikana vielä saada tänne blogiin tehtyä sivun pennuille. Meillä on ihanan aktiivinen oma fb-ryhmä missä jaamme kuvia ja kuulumisia. :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti