Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

perjantai 29. syyskuuta 2017

Pajun ja Juksun JADD-tulokset ja ensimmäinen pentunäyttely

Pajun ja Juksun JADD (juvenile addison's disease)-näytteiden tulokset saapuivat ja molemmat ovat sen suhteen probable normal. Tämä siis tarkoittaa sitä, että koska isä Lukas on myös probable normal, on Raidan "status" sitten probable normal tai carrier. Saas nähdä tuleeko sitä koskaan testattua. PRA-näytteitä en ole vielä "uskaltanut" tilata, sillä haluan ehdottomasti sitten sellaiset näytteet, että ne kelpaavat suoraan mahdollisiin PEVISA-vaatimuksiin.

Paju ja Juksu olivat ekassa pentunäyttelyssään Savitaipaleella 24.9.2017. Tuomarina oli Reia Leikola-Waldén. Molemmat saivat KP:n ja Juksu oli lopulta ROP-pentu ja Paju VSP-pentu. Juksu voitti vetävämmän askeleen takia.

Lokakuulle olisi vielä runsaasti mukavaa ohjelmaa, on pentunäyttelyä, pentutreffejä (jossa meillä on hieno osallistujaprosentti kun 6/7 pennuista pääsee paikalle) ja Ruotsin MEJÄ-reissu Raidan kanssa. :-)

Edellisestä päivityksestä olikin jäänyt pois maininta Paju-pentujen isästä Lukaksesta. Hänet kruunattiin Ruotsin arvostetuimmassa tolleritapahtumassa TollarSpecialenissa tollerimestariksi (tollarmästare). Kyseisestä tittelistä kilpailevat tollauskokeen voittajaluokan koirat ja pisteisiin lasketaan Tollarspecialenin tollauskokeen lisäksi näyttelypisteet. Onnea hurjan paljon Petronellalle ja Lukakselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti