Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

tiistai 18. helmikuuta 2020

Juksulle Virosta SERT ja CACIB ja EE MVA-titteli

Kävimme 16.2.2020 Tallinnassa Saku Suurhallissa järjestetyssä kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Menomatka sujui edellispäivänä hyvin Eckerölinen M/S Finlandialla kun loppuviikosta tuli tieto ettei varaamamme matka Viking Linen XPRS-aluksella toteudukaan aluksella todetun vian vuoksi. Yötä olimme hotellissa Telliskiven alueella ja sunnuntaina aamulla huristelimme näyttelyyn. Olimme siis omalla autolla liikenteessä.

Tollereita oli näyttelyssä 3 kappaletta ja ne tuomaroi venäläinen Shamil Abrakimov. Juksu esiintyi ensimmäistä kertaa valioluokassa ja esiintyikin todella kauniisti :). Juksu sai ERI/1 SA ja sijoittui juniorin perässä paras uros-kilpailussa toiseksi saaden SERT:in ja CACIB:in. Tällä SERT:llä Juksusta tuli Viron muotovalio ja kyllä toinen CACIB lämmittää myös mieltä <3 On Juksu hieno poika, alle 3-vuotiaana jo kahden maan muotovalio ja kaksi CACIBia. Unohtamatta tietenkään NOU1-tulosta 🤩

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti