Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Iskää moikkaamassa

Lauantai 11.1 oli odotettu päivä kun Raita matkusti Espooseen tapaamaan Metka-isää, Frisco-siskoa (Tollerbay Storm Hunting), sekä siskopuolta Kazia (Grezagord's Balleriina Pirkko) ja velipuolta Niiloa (Grezagord's Breaker Junior).

Ensin kävimme lenkillä metsässä pentujen kanssa. Kyllä vauhtia riittikin eikä vähiten Raidalla :-D Se oli kyllä niin onnensa kukkuloilla kun oli niin paljon ihania leikkikavereita.

Lenkin jälkeen pennut saivat harjoitella pupun kantamista ja selviytyivät siitä todella hienosti. Treenin jälkeen Cati ystävällisesti tarjosi meille pentujen omistajille lounasta, jonka jälkeen pennut pääsivät tekemään tuttavuutta komean Metka-isän kanssa. Raita hyvin ennakkoluulottomasti kävi haastamaan Metkaa leikkiin :)

Lopuksi pennut saivat vielä riehua pihalla keskenään ja Metkan ja Soman kanssa ja kyllä oli meillä illalla rauhallista pentua ;)

Suuret kiitokset Catille pentutreffien järjestämisestä ja tarjoiluista! Huomenna Raidalla alkaakin sitten TOKO-eskari...

Alla muutamia kuvia, kaikki on Petri Hiirosen ottamia. Kuvien kopiointi on ehdottomasti kiellettyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti