Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

torstai 27. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen pentunäyttely

23.3.2014 oli se päivä kun Raita asteli ekaa kertaa näyttelyestradille Kouvolan kaikkien rotujen pentunäyttelyssä, 5-7 kk vanhojen narttupentujen luokassa. Raidalle tapahtuma oli isoin missä se on ikinä ollut ja pentu olikin sitä mieltä kun halliin saavuttiin, että hänen mielestään kaikki koirat ja ihmiset ovat aivan ihania ja hänen täytyy päästä moikkaamaan kaikkia ;) Erityisen tyytyväinen olin siihen, että Raita ei arastellut yhtään melua ja hälinää ja sen sosiaalisuus on huippuluokkaa ;)

Mukana olikin rutkasti Raitan sukulaisia. Pojat Eppu ja Pomo (velipuolet) kilpailivat niinikään myös vauvauroksissa hienolla menestyksellä. Raitan kanssa samassa luokassa oli sitten siskopuoli Rilla ja täyssisko Frisco (Tollerbay Storm Hunting).

Täytyy sanoa, etten ollut juurikaan panostanut näyttelyesiintymiseen häiriön alla, joten Raita esitteli liikkeitään varsin monipuolisesti laukasta raviin. Seisominen ja hampaiden näyttö meni hyvin, luulin kyllä jo hetken että Raita ratkeaa liitoksistaan kun tuomari tuli hänelle "juttelemaan" ja kopeloimaan :-D Tuomarina oli siis Paula Rekiranta ja järjestys seuraava: 1 KP Rilla, 2 Raita , 3 Frisco. Arvostelu oli ihan hyvä ja seuraavaksi käväisemme näyttelyssä Loviisassa huhtikuussa. Sitä ennen treenaillaan vielä vierellä ravaamista varmemmaksi. Mutta minkäs teet kun mielenkiinto harjoittelun suhteen suuntautuu tällä haavaa enemmän tokoon, mejään ja noutojuttuihin ja vapaa-aika on kuitenkin rajallista ;)

Tänään Raita pääsi mun työpäivän aikana ensin metsälenkille ja sieltä Velmua treffaamaan. Kuuleman mukaan kaverukset olivat aivan innoissaan kun tauon jälkeen pääsivät leikkimään yhdessä <3

Kesän osalta kalenteri alkaa täyttyä jo aika mukavasti koiramaisilla tapahtumilla. Kesäkuussa luvassa on pentutreffailua, tollerileiriä ja toukokuussa Raita saa vierakseen äitinsä Rein ja omistajansa Minnan. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti