Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Uuden vuoden kuulumisia

Pitkästä aikaa kuulumisia :)

Loppuvuosi 2014 oli Raitan ihmisten osalta kiireinen. Talokaupat ja vanhassa kämpässä viime metreillä toteutettu remontti veivät energiaa sen verran että Raita oli kuukauden verran remonttievakossa "kakkoskodissaan". Tokotreenit olivat myös tauolla joulukuun, joten Raita oikeastaan sai lepokuukauden treeneistä. Kavereiden kanssa kyllä ollaan käyty lenkillä ja Helsingin Voittaja-näyttelystä saatiin se mitä toivottiinkin eli EH.

Raita pääsi siis ennen joulua muuttamaan omakotitaloon, mikä on ollut Raitan mielestä oikein mukava juttu. Takapihalta pääsee suoraan hyville metsäpoluille ja treenj-ja lenkkikavereita asuu ihan kivenheiton päässä :)

Raita täyttää tänään 16 kk ja on siis jo teini-ikäinen. Laumajärjestystä se on tässä hiljattain hieman yrittänyt koetella, mutta asettuu kyllä omalle paikalleen kunhan meillä ihmisillä on sitä kohtaan oikea asenne. :)

Tulevan talven osalta suunnitelmissa on jatkaa noutotreenailua. Into variksien noutoon on edelleen suuri ja palautuksetkin sujuvat hyvin.

Maanantain tokotreenit ovat pyörähtäneet taas käyntiin. Uudet tokosäännöt vaikuttavat oikein kivoilta. Saas nähdä ehditäänkö vielä korkata kisauraa vanhoilla säännöillä..

Lähiviikkoina Raitalla olisi tiedossa lonkka- ja kyynärkuvia. Pitäkää peukkuja hyvien tulosten puolesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti