Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

maanantai 18. marraskuuta 2013

Pentupainia ja yksinoloharjoituksia

Raitan pääsi taas eilen sunnuntaina painimaan Rilla-siskon kanssa. Raita oli huimasti kirinyt Rillaa kiinni kasvussa. Näyttää tällä hetkellä siltä että nopeiten kasvaa kintut. Naamaan on myös tullut tummempi "maski" kuonon ja silmien ympärille, mikä tarkoittanee sitä, että pentukarva alkaa väistyä kasvoista pikkuhiljaa. Sisarusten leikkiä oli ihana katsoa, välillä hurjaa painia murinan höystämänä, sitten vähän takaa-ajoa ja yhdessä ympäristön tutkiskelua.

Muuten Raidan arkeen on edelleen kuulunut perusasioiden opettelua. Yksinoloharjoitukset ovat sujuneet hyvin ja toistaiseksi Raita on ollut sellaisia vähän yli tunnin pätkiä yksinään. Hyvin unisena se on aina tullut ovelle vastaan, joten on todennäköisesti ollut nukkumassa tyytyväisenä. :-)

Raita on myös tavannut paljon uusia ihmisiä, käynyt toistamiseen visiitillä eläinkaupassa ja osaa jo kiltisti odottaa lupaa ruokailla.

Eilisestä pentupainista tuli otettua uusia kuvia, mutta niitä ei ole vielä koneella. Toistaiseksi saatte siis nauttia viime viikolla laavureissulla otetusta vauhtikuvasta.

Kuva: Petri Hiironen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti