Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tervetuloa Raidan blogiin!


 Kuva: Petri Hiironen


Tervetuloa lukemaan Raidan blogia! Raita eli virallisemmin Tollerbay Storm Chasing kotiutui Södra Vallgrundista Haminaan lauantaina 2.11.2013. Raidan tarina lähti oikeastaan liikkeelle siitä, että jouduimme luopumaan rakkaasta Ansastamme lähes 11 vuoden iässä heinäkuussa ja olo ilman koiraa oli niin ankeaa. Syksyllä otin sitten yhteyttä Eva-Lisaan ja Agnetaan Tollerbay-kenneliin kun olin lukenut että heille on tulossa erittäin mukavanoloinen pentue, jossa isänä olisi komea ja toimiva FI MVA TK1 Nauruparran Storm Breaker Metka "Metka", jolla on hyväksytyn taipumuskoetuloksen lisäksi tuloksia vesipelastuksesta ja TOKO:sta ja emänä MEJÄ:ssä ja TOKO:ssa ansioitunut ja taipumuskokeen suorittanut Tollerbay Roxette De Quiz "Rei".

Jäimme odottelemaan pentueen syntymää ja 11.9 sain aamupäivästä viestin Agnetalta, että pennut ovat syntyneet ja yksi tytöistä voi tulla meille :). 12.10 lensimme äitini kanssa (joka on Raidan toinen omistaja) Vaasaan pentuja katsomaan ja omaksi suosikiksini valikoitui "Elli" eli Raita. Rei ja pennut olivat tosi ihania ja sitten jäätiin kärsimättömänä odottelemaan, että kuka pennuista meille tulisi. Viikkoa myöhemmin Agneta ilokseni soittikin että "Elli" voi tulla meille.

2.11.2013 koittikin sitten se ilon päivä kun pääsin Raitaa hakemaan. Matka taitettiin lentokoneella. Saimme paikallisesta eläintarvikeliikkeestä lainaksi pehmeän kuljetuslaukun, jossa Raita matkusti mun kanssa matkustamossa.  Uuteen kotiin tutustuminen sujui reippaasti ja vauhdikkaasti ja Raita onkin osoittautunut vilkkaaksi, hyvähermoiseksi ja päättäväiseksi pieneksi tollerin aluksi. Olemme jo ehtineet harjoitella luoksetuloa pillillä, istumista, hieman hihnassa kävelyä, autoilua ja tutustuneet kasvattajalta saatuun variksen siipeen. Se kiinnosti kovasti :-) Ensi tiistaina Raita pääsee painitreffeille viikkoa vanhemman siskopuolensa kanssa. Vauhtia ei kohtaamisesta varmaan tule puuttumaan!

Jatkossa tänne päivitellään tarinoita Raidan kasvusta isoksi koiraksi :-) Tervetuloa lukemaan!

1 kommentti:

  1. Kiva seurata näin blogin kautta, minkälainen Raidasta kasvaa :-)

    VastaaPoista