Tässä blogissa pääset seuraamaan Raita-tollerin kasvua pennusta isoksi koiraksi ja toivon mukaan myös harrastuskoiraksi.

torstai 28. marraskuuta 2013

Raita 11 viikkoa

Aika rientää, Raita täytti eilen jo 11 viikkoa! Painoa oli eiliseen mennessä kertynyt 5,7 kg, matokuuri on saatu ja ensi viikolla pikku vintiö menee ensimmäisille rokotuksilleen.

Paljon ollaan taas ehditty opetella pieniä juttuja. Raita on mm. käynyt katsastuskonttorilla hallissa tutustumassa vähän meluisampaan paikkaan ja viime viikonloppuna Raita tapasi kahteen otteeseen siskoni brittikissaherra Kaapon (Kipardi's Hercules). Kohtaaminen oli vauhtia täynnä, Raita olisi halunnut jahdata Kaapoa, mutta Kaapo ei ollut samaa mieltä, vaan sähisi ja heilutteli kynsiään. Onneksi kissalla on sentään jotain auktoriteettia, ja Raita lopetti liialliset lähentely-yritykset Kaapon komennuksesta :-)

Yksinoloharjoituksia on jatkettu ja ne ovat sujuneet hienosti. Lisäksi Raita on ehdollistettu naksuttimelle, jota olen mm. hyödyntänyt hihnakävelyä opetellessa. Hienosti on mennyt :-)

Alla muutama kuva Raidan ja Rilla-siskon (Grezagord's Buonanotte Paula) toiselta tapaamiselta. Kaikki kuvat on ottanut Petri Hiironen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti